Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Swing Walk: Around Lund

December 6, 2020 @ 11:00 - 13:00

Vi får inte dansa men vi kan vandra istället!

Funderar du också på vad man kan göra för att härda ut i det rådande läget, när nästan alla mötesplatser är nedstängda och dans uteslutet på obestämd tid?

För några veckor sedan efterlyste Håkan idéer, sedan kom ytterligare restriktioner. Gränsen på 8 personer är idag det vi har att förhålla oss till, men röra på oss måste vi fortfarande. Någon form av socialt liv utöver zoom är också bra att upprätthålla. Därför inbjuder jag (efter att ha pratat med Håkan) till en söndagspromenad den 6 december i Lund.

Planen är att utgå från Stadsparkens norra entré vid Högevallsgatan kl. 11:00 och gå runt hela det gamla Lund och genom grönområden där det är möjligt, bland annat Botan. Den exakta rutten kan vi bestämma tillsammans. Självfallet håller vi avstånd under vandringen enligt gällande rekommendationer.

För att vår förening ska följa reglerna behöver den som vill delta anmäla sig till mig i god tid via mail, sms eller telefon. (Jag har inte FB).

Även om du inte just nu vet om du kan vara med den 6/12, är du välkommen att höra av dig om du alls kan tänka dig att delta. Det är tacksamt för både min och Håkans planering att veta om det finns något intresse för den här typen av arrangemang i vår förening just nu.

Välkommen med din anmälan, frågor, synpunkter eller glada tillrop!

Nils-Erik Norrby
072 525 1848
nils-erik@forshult.nu


We can’t dance but we can go for a hike instead!

We will of course see to keep a distance relevant to the current situation.

More information can be given by Nils-Erik Norrby, +46725251848 or by mail nils-erik@forshult.nu. (Nils-Erik is not on Facebook.)

There is an ambition to later arrange more and longer hikes. Ideas of where future hikes could take place are welcome.

Details

Date:
December 6, 2020
Time:
11:00 - 13:00
Event Categories:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/292633652140455