1. Events
  2. Lerbäckskolan
Today

Sunday Lindy Hop Practica with teachers 28/11

Lerbäckskolan Öresundsvägen 2, Lund

Detta är ingen kurs och inte någon socialdans! Det är ett tillfälle att dansa och öva på vad du vill inklusive Lindy Hop akrobatik. Instruktörer är där för att spela musik, svara på frågor, hjälpatill samt ge feedback och förslag på övningar. Du är välkommen att utan kostnad ta med dina barn/ungdomar. ANMÄLAN & INFO … Continue reading "Sunday Lindy Hop Practica with teachers 28/11"

Sunday Lindy Hop Practica with teachers 21/11

Lerbäckskolan Öresundsvägen 2, Lund

Detta är ingen kurs och inte någon socialdans! Det är ett tillfälle att dansa och öva på vad du vill inklusive Lindy Hop akrobatik. Instruktörer är där för att spela musik, svara på frågor, hjälpatill samt ge feedback och förslag på övningar. Du är välkommen att utan kostnad ta med dina barn/ungdomar. ANMÄLAN & INFO … Continue reading "Sunday Lindy Hop Practica with teachers 21/11"

Sunday Lindy Hop Practica with teachers 14/11

Lerbäckskolan Öresundsvägen 2, Lund

Detta är ingen kurs och inte någon socialdans! Det är ett tillfälle att dansa och öva på vad du vill inklusive Lindy Hop akrobatik. Instruktörer är där för att spela musik, svara på frågor, hjälpatill samt ge feedback och förslag på övningar. Du är välkommen att utan kostnad ta med dina barn/ungdomar. ANMÄLAN & INFO … Continue reading "Sunday Lindy Hop Practica with teachers 14/11"

Sunday Lindy Hop Practica with teachers 7/11

Lerbäckskolan Öresundsvägen 2, Lund

Detta är ingen kurs och inte någon socialdans! Det är ett tillfälle att dansa och öva på vad du vill inklusive Lindy Hop akrobatik. Instruktörer är där för att spela musik, svara på frågor, hjälpatill samt ge feedback och förslag på övningar. Du är välkommen att utan kostnad ta med dina barn/ungdomar. ANMÄLAN & INFO … Continue reading "Sunday Lindy Hop Practica with teachers 7/11"

This post is also available in: Swedish